På väg från ett mysigt 50-talsinspirerat frukostcafé i Helsingfors sprang jag förbi en UFF loppis som öppnade tidigt. Jag gillar alltid att se om jag kan hitta några klenoder när jag har vägarna förbi liknande ställen. Idag blev det två fynd.

Största retrohitten blev det här underbara skidstället. Skulle vilja se detta på plats i Åre! Men jag lämnade det till sitt öde. Hade inte vikten på mitt incheckade bagage stoppat mig så hade jag med all säkerhet gjort ett försök till retrotest av stället tillsammans med lämplig försöksperson.

Jag fyndade en fin mössa och en grågrönmelerad cape att ha utanpå en klänning eller till jeans och blus. Är det varmt ute räcker det att ha en sjal till så blir den en ytterjacka. Perfekt kombinationsplagg som kan omvandlas efter smak och väder.

Så blev den ”nya” fina mössan! Älskar färgen ihop med mina annars ganska bygsamma kombinationer mellan brunt, svart, grått och grönt. Glädje.

Författare Angeliqa

5 Kommentarer

  1. Hej!
    Jag undrar hur det går med din hund? Har du den kvar? Du har inte skrivit så mycket mer sen du hämtade den och nu är du borta rätt mycket, tänkte på att du pratade om att det kunde passa att ha med den ut på turer 🙂

Kommentera

Spara