Jag har en helt löjligt bra rutin för när jag går ned på stan. Det är att bevaka loppisarnas friluftsutbud och vissa dagar är det bara slamdunk på alla fronter. Ungefär som den här dagen när jag fyndade vandringsinspiration till världens vackraste vandringar – ett gammalt nummer av Vagabond som låg där i en tidningshög för en femkrona.

Hittade en retro kaffetermos för en tjugolapp – den håller kanske inte värmen i en halv evighet men charmen att få packa ned den där i ryggsäcken en kortare dagstur slår det mesta. Men allra, allra bäst av allt det var gamla vykort jag hittade med bergsmotiv. Jag ska försöka hitta metallramar i guld och rama in dem och hänga på väggen här hemma. Det bara dånar i hjärtat av de fina fynden.

Sedan tog jag omvägen via sjön och det gick inte heller av för hackor en solig dag.

Mer om prylar på Vandringsbloggen: 

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara