Jag har träffat Patrik Andersson som driver Downshift.se och tillsammans spelade vi in ett avsnitt av Andra Sätt. Jag berättar om vad som fick mig att sluta mitt heltidsjobb och istället bli heltidsvandrare och ta steget att leva mitt liv närmare naturen och mina drömmar tack vare den här bloggen. Och inte minst hur jag använt vandringen för att hitta mig själv.

LYSSNA HÄR: Avsnitt 24 – Angeliqa Mejstedt – Vandraren

Författare Angeliqa

6 Kommentarer

    • Men TACK fina du 😀 Alltså, jag ska lyssna igenom varendaste enda avsnitt som finns. För sjujämrans vilka fantastiskt inspirerande människor samlade 😀

  1. Dejligt interview (selvom jeg indrømmer at jeg indimellem måtte virkelig lytte for at forstå hvad der blir sagt 🙂 og skøn podcast. Den glæder jeg mig til at udforske mere 🙂

  2. Lena - gott för själen Svara

    Vilken härlig intervju! Skön känsla i den på nåt sätt. Och vilket skönt förhållningssätt du har till vandring. Inspirerande!

    Kram Lena

Kommentera

Spara