Nu i veckan har jag återhämtat mig från den fantastiska helgen uppe i Höga Kusten och vinsten av Årets Friluftspersonlighet. Jag är så otroligt tacksam för alla glada tillrop och påhejningar. Så in i själen superglad. Tack – det betyder allt!

Nu finns del två i Kvinnliga Äventyrare Podcast ute och detta avsnitt handlar om säkerhet, hur trygga vi känner oss i naturen.  Jag avslöjar mina två bästa självförsvarstekniker till skogs och vi ger tips på mentala strategier att använda när mörkrädslan i tältet kryper på. Av hela mitt hjärta vågar jag lova att du inte vill missa det här avsnittet <3

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Jag har utbildat många elever i SERE och säkerhet/trygghet är en paradox eftersom vi också vill utforska nya platser och nya aktiviteter vilket förutsätter att vi måste släppa på kontrollen inom vissa ramar. Mina erfarenheter är att inte förlita sig på falsk trygghet genom mycket utrustning och begränsade kunskaper. Jag har alltid varit svag på orientering vilket har skapat mycket osäkerhet och rädsla. Bästa tipset är att köpa Naturpass och orientera ensam och skapa en egen trygghet och inte förlita sig på andra. Och våga gå vilse i livet och upptäcka nya platser och människor. Kram på er

Kommentera

Spara