Januari- Sammanfattning

Åh vad det är nyttigt att ta sig tiden att titta tillbaka på vad som har hänt. Januari och februari har verkligen varit uppstarternas tid. Med träning, bloggande och pluggande.

  1. Långfärdsskridskor. Min första tur på långfärdsskridskor, med stappliga ben som snabbt fick in tekniken kunde jag glida in i solnedgången tillsammans med Per som gav mig en privatlektion på hur det där går att få till. Med frost i håret och rolig hjälmfrisyr var lyckan gjord!
  2. Hjälp av en vän. Jag blev så himlans glad när Jonathan tvinnade ett äkta rotrep till min träkåsa. Precis sådant som jag vill göra mer av, börja se ännu mer möjligheter av vad naturen har att ge.
  3. Långpromenad. Alla promenader är bra promenader – men långromenader är the shit.
  4. Camera Natura. Jag var på en lokalproducerad fotodag som slog undan fötterna under mig. Jag såg fotografer förmedla sådana känslor som är svåra att finna ord för. Som målar magi med sin kamera.
  5. Semeldagen. Den lilla, lilla semlan fick följa med ut på Ängsö. Jag är en riktig traditionalist som vill passa på att fira högtider som semeldagen när jag får chansen – men twistar samtidigt gärna till det med lite ute-anknytning. Bästa av två världar.
  6. Flört i Dalarna. Min absolut mest uppskattade video någonsin var en kort snutt när jag kommer inglidandes på sparken.
  7. Friluftsråd. Vi hade tredje mötet med friluftsrådet. Om det är någonting jag verkligen kan igång på så är det att komma på massor med idéer för hur saker kan utvecklas och jag trivs verkligen när det finns driv och vilja att arbeta med att förbättra friluftsfrågor från samlat håll. Föredömligt.
  8. På hal is. Med räcerskorna på halkig promenad. Åh, det där ljudet när isen knastrar under fötterna i de frusna tunna lagren av is på gamla vattenpölar.
  9. Styrelsemöte. Historiskt är vad det här är. Bilden som visar hur mysigt det kan vara att ha styrelsemöte för första gången. Responsen på den nystartade föreningen har inte låtit vänta på sig. I slutet av mars ska jag verka för en av mina verkliga hjärtefrågor – hur vi ska kunna få en jämn könsfördelning bland medlemmarna.
Författare Angeliqa

Kommentera

Spara