Jag är stolt över min stad som har starka nätverk som främjar företagande som hyllar företagare via näringslivsgalan Guldstänk. Följ med till Västerås Konserthus och min guldkantade kväll tillsammans med Shirley Clamp och kängor på den stora scenen.

Foto: Henrik Mill

   

Kvällens örhängen kommer från Free Spirit Shaking Soul, klänning från ASOS, håruppsättning från Portvakten. Med på galan var min syster Linnéa som också sitter med som rådgivare i mitt företag och som är en av de jag ser allra mest upp till.

Kvällen innehöll flera omgångar mingel i vårat vackra Konserthus

På scenen där bakom Shirley Clamp står jag stabilt med samma kängor som bara ett halvår tidigare blev snackis under Stora Influencerpriset – för kan man verkligen gå på gala i kängor? Jo, men det kan man såklart och en hejdundrande kväll blev det i entreprenörandets tecken. Tack till alla inblandade!

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

  1. Så impad av dig som driver ett intresse till en modern folkrörelse och business på samma gång ….och som så klart går på guldgalan i dina kängor ….
    This is just the beginning of somthing huge. ….Grattis igen….

    • Tusen tack Bengt, det glädjer verkligen att höra. Jag är så tacksam för varje dag jag kan göra detta som min heltidssysselsättning – får nypa mig lite i armen. Och jag är så himla glad att fler får möjlighet att komma ut i naturen – något som jag själv har och har haft så stor glädje av hela livet. =)

  2. Du inspirerar verkligen med din livsstil! Jag följer alla dina kanaler med glädje och vill bara tala om hur mycket jag gillar det du gör 🙂

    • Hej Johanna, men tack – vad otroligt glad jag blir för de orden. Det betyder verkligen jättemycket att höra. Tack och hoppas du har en riktigt fin dag!

Kommentera

Spara