Nu väntar mellandagar fyllda med långa promenader, restätande och ljuseldande. Jag har tittat på de tre första filmerna av Hunger Games – hyllar supercoola Jennifer Lawrence för världshistoriens bästa kvinnliga superhjälte och förbannar provmånaden med Netflix med alla svärord jag kan uppbåda för att de har de tre första filmerna men inte den sista. Kommer definitivt inte fortsätta i streamingträsket utan fortsätter vandra min invanda bana ute under trätopparna istället. Bättre för blodtrycket.

I år önskade jag mig massor och massor av stearinljus och det fick jag med glädje i paketen under granen. Jag älskar att elda ute och jag älskar att elda inne. Av tändsticksaskarnas innehåll byggde jag julstjärnor och åt julchoklad.  Vi har alltid knytis på julen och  år var jag ansvarig för potatis, praliner och prinskorv. Allitterationer när de är som bäst och godast.

Magen växer. Inte min utan min systers. Snart kommer en ny liten vandringskamrat och jag ser så fram emot att läsa för henne om Alla djur i skogen och gå långa promenader med kaffestopp tillsammans med henne.  När tiden är mogen så ska vi elda lite också. 

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

Kommentera

Spara