Idag kan jag dela otroligt roliga nyheter. Jag har skrivit på avtal för ännu ett år som ambassadör och samarbetspartner till Morakniv.  Vi har redan rivstartat hösten med boksignering i Morakniv Concept Store i Mora och snart väntar fler gemensamma aktiviteter. Om du kikar in i butiken nu under hösten kan du ha turen att få tag i ett signerat exemplar.

Du har tidigare kunnat läsa om besök under Morakniv Adventure, ett studiebesök till knivfabriken och praktiska inlägg om täljteknik, knivar för vandrare och hur du kan göra upp eld med sådant du hittar i badrumsskåpet och andra sylvassa tips här på bloggen. 

När jag väljer vilka företag jag samarbetar med och vilka som får synas här på Vandringsbloggen så är det alltid med avsikt att det ska gynna dig som läser i form av det värde jag och samarbetspartnern gemensamt kan tillföra i form av kunskap och erfarenhet. Det ska också vara varumärken som delar mina värderingar om kvalitet och hållbarhet och vill främja att fler människor kommer ut i naturen på ett säkert vis. Moraknivar har tillverkats i Moratrakten sedan 1600-talet och fortfarande idag sker all tillverkning i samma fabrik i Mora som startade 1891.  Från stål till färdig kniv med hög standard. Jag är otroligt stolt att samarbeta med vad som är en del av det svenska och skandinaviska friluftsarvet i termer av en produkt som tydligt hjälper vandrare och friluftsintresserade med kunskap de förvärvat och förfinat under generationer.

Appropå generationer. Morakniven har varit med mig hela livet, vilket jag bland annat berättat om i  inlägget Mormors Morakniv.När kniven är med så känner jag mig trygg. Trygg för att jag kan klara mig själv vad som än händer. Jag kan få upp eld. Jag kan hugga ned små träd. Och jag är trygg för att min bästa vandringskamrat alltid är med mig.

Så stort varmt tack till Morakniv som vill fortsätta samarbeta – det gör mig så otroligt glad ända ned i vandringskängorna.

Foto: Louise Forslycke Garbergs
Författare Angeliqa

Kommentera

Spara