Att bara svänga av motorvägen mot Nääs Fabriker gör att axlarna sjunker ned en liten bit. Miljöerna andas något gammalt och genuint. Det finns också bevarat i känslan på hotellet. I lobbyn finns oändliga mängder obevakade chokladbrownies och en stor kaffetunna. Frukt för den som är lagd åt det hållet. Mitt hotellrum är som ett stort tomrum med en säng i mitten jag vet inte om jag ska dansa bugg, jo det är nog defintivt vad jag gjort om jag haft med mig en rumspartner.

 Mitt rum hade högt i tak och ett stort parkettgolv vid sidan om sängarna. Jag satt länge, länge där på sängen och funderade på vad i hela fridens namn jag ska med så mycket golvyta till. Hade jag haft en rumskamrat hade vi kanske youtubat tangolektioner eller tränat boxning. Jag gjorde istället en klassisk bagpuke av alla mina saker. Totalt onödigt eftersom jag ändå kom att ge mig iväg efter frukosten dagen efter.    Gången med utsilkt över sjön.

Efterfrukostenfika vid brasan. Vet inte varför men kroppen ville  ha brownie innan det gick att åka vidare. Mysterium.

Precis utanför hotellet finns sjön och ett elljusspår som går att följa längs kanten. På gårdsplan finns också mysiga inrednings- och klädesbutiker. Jag känner på fantastiska tyger, en kimono som är ett konstverk.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara