Varmt välkommen hem till min gata i stan. Jag bor på en ås vid ett berg men i verkligheten är stadskänslan överhängande stark i området där jag bor. Därför har jag lagt mycket tanke i alla detaljer här hemma för att det verkligen ska kännas som hemma. Naturen är nära. Jag blandar gärna loppisprylar med ärvda saker och auktionsfynd. Du hittar renhorn, renskinn, läderdetaljer på dörrhandtag och minnen från vandringar och äventyr som fått följa med hem.

Idag vill jag ta dig med på liten rundtur hemma hos mig. Hoppas du gillar det!

Sovrum och de naturnära detaljerna

Smycken som påminner om Jämtland och äventyr

Hallen – Träprint, kaktusar och vandringskängor

Vardagsrummet – marmordetaljer och ljuskrona av renohorn

Läs mer om vardagsrummet och köket.

Författare Angeliqa

14 Kommentarer

 1. Nu känner jag inte dig… men utifrån det jag ser på din blogg och Instagram, dina bilder och texter, så präglar verkligen ditt hem det liv som du lever och det är precis så som det ska vara! Det ska synas på ett hem, vem som bor där och att det är någon som gillar naturen är det ingen tvekan om! 🙂
  Kram Gunilla

  • Angeliqa Svara

   Men, tack det gör mig verkligen jätteglad att höra 😀
   Stor varm kram till dig!!

 2. Men ååh vad fint du har det!! Blir jätteinspirerad att fixa till hemma nu. Vill så gärna ta in mer ”natur” i vår lägenhet, tycker det är så härligt. Din inredning ser så harmonisk ut Angeliqa. 🙂

  • Angeliqa Svara

   Åh, tack så jättemycket – vad roligt att höra att inredningen kan inspirera till lite mer naturnära hemmafix. Jag tycker det är så viktigt att landa hemma och ha det som en verklig plats för återhämtning. Det ger så otroligt mycket med den ombonade omtanken mitt i allt jäkt i stan.

   Allt gott!

 3. Alltså, på något sätt trodde jag att ditt hem skulle vara ganska ordinärt eftersom du alltid är ute så mycket, liksom ”hon är inte hemma så inte har hon inrett så speciellt” … och så är det HUR FINT OCH BOHEMISKT SOM HELST?! Jag och kameran vill genast komma och hälsa på och höstmysa med för mycket kaffe och choklad

  • Angeliqa Svara

   Haha, ja men det är ju precis så som du säger. Jag är ute JÄMT, så just av den anledningen har det blivit så otroligt viktigt för mig att hemma är just en plats att landa på och komma hem på riktigt. En plats som är mysig, ombonad och har mycket omtanke. Min dörr är öppen för dig när du vill och kaffet kommer svart som natten och lika starkt som våra äventyrarsjälar. Varmt välkommen när helst du har lust så ska jag visa dig några härliga Västeråspärlor! Workation for the win.

 4. Charlotte Svara

  Jättefint och inspirerande bilder! Gillade skarpt din trätavla, får jag fråga var du hittat eller köpt den? 🙂

  Tack i övrigt för en härlig blogg!

 5. Så himla fint och mysigt hem, älskar träfotoprinten i hallen! Men måste fråga, den gröna tjocktröjan på första bilden – varifrån är den? SÅ FIN!

  • Angeliqa Svara

   Men tack vad roligt att höra =)

   Tröjan kommer från Fjällräven. Verkligen en favorit.

Kommentera

Spara