Direkt från England kom Leanne, Alice, Sioban och Beccy och i fem dagar firade vi den blivande bruden. Utgångspunkten blev en gigantisk villa i Nacka, med rådjur hoppandes på altandäcket, en egen sjö bara fem minuters promenad bort och hela skärgården att upptäcka under dagarna. Följ med på den galnaste och defintivt längsta möhippa jag någonsin varit delaktig i.

  På upptäktsfärd i Velamsund

ABBA-museum och köttbullar – Den svenska drömmen

Slutresultatet har du redan kunnat läsa om i inlägget ”Min bästa väns bröllop – Longton Wood” och efter min hemkomst resonerade jag lite om kulturskillnader. och kulturkrockar jag stött på och som kom att skapa en del friktion till och från på den månadslånga vandringen jag och Leanne gjorde över Norge och Sverige.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara