Idag har jag varit i Stockholm hela dagen. Dagen bjöd på allt från hipsterkaffe och längtan efter fjälltoppar till intressanta diskussioner om utanförskap och inkluderande friluftsliv. Och sedan en glad överraskning i brevlådan när jag kom hem.

Har bland annat träffat STF och pratat om verksamheten Tillsammans och jag är väldigt imponerad av arbetet dom gör med att ta ut ungdomar med olika bakgrund och låta dem upptäcka friluftsliv och naturen. Om du känner någon mellan 15-20 år så kan du tipsa om att anmälan nu  är öppen för sommarens läger på Öland och i Jämtland. Tanken är att ALLA ska ha råd att följa med så det är kraftigt rabatterat pris. Social bakgrund eller ekonomi ska inte stå mellan ungdomar och friluftsandet.

Kaffe på Centralstationen

Jag klev av tåget på Stockholms Central och möttes av de här glada killarna som sålde kaffe. Blev sjukligt sugen på att plocka hem de där pallarna med sadlar på – de skulle passa perfekt som extrastolar i vardagsrummet när det är Alfapet-kväll.

Konst på Mall of Scandinavia

Turen gick vidare till Mall of Scandinavia – åh vilken jättegalleria. Såhär på en tisdag var det helt tomt, men vågar knappt tänka mig hur det ser ut här en  helgdag. Det går lätt att spendera en hel vecka här inne. Det är så stort. Det är flera våningar och så många affärer som vi inte har här hemma i Västerås.

Natorkompaniet Emaljmugg

Drack kaffe med en fin vän. Vi satt och längtade oss till Fjällräven Classic i sommar =)

Gamla hus på söder

Sedan fortsatte turen till Söder. Åh hjälp sådana vackra husfasader. Jag blev nostalgisk utan att riktigt veta varför – för jag har ingen egentlig koppling till Söder men jag känner mig alltid kreativ när jag kommer dit. Eller alltid och alltid – de tre gånger jag varit där så har känslan omfamnat mig.

Skor på Söder

Dagen till ära hade jag mina absoluta favoritskor. Mormors bruna skinnskor. Har pratat massor med idéer om sådant som jag brinner otroligt starkt för och där jag vill och kan vara med och påverka framtiden. Om vad det handlade om kommer du kunna läsa mer om närmare sommaren.

Fint brev

Sist men inte minst kom jag hem till det är fina brevet idag. Du kommer säkert ihåg Anette som jag har intervjuat om hur man kan använda Naturen för att hålla sig frisk och hur viktigt det är med Helhetssyn på hälsa. TACK för det fina brevet! Jag blev otroligt glad =) Nu ska jag springa ut med hunden en snabb vända och sedan väntar Karateträning!

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara