För några veckor sedan vandrade jag och mamma den 8 kilometer långa Prästgårdsrundan på Ängsö. En sensommareftermiddag med korv, kaffe och långpromenad.  Ängsö har samanlagt 2 mil vandringsled. En ledetapp som jag ofta tenderar att återvända till är Prästgårdsrundan.

Stora ekar växer längs emd vandringsleden

Ön har stora ekar och träd som fått växa ostört under många år.

Mamma vandrar på Ängsö

Mamma fotomodellar längs med leden

Hasselnötter på marken

På marken hittade jag hasselnötter som jag ska ta hem och torka.

gUlligaste vägblockeringen - fåren har rymt från hagen

Mitt på vägen går får. De har tagit sig lite extra friheter just idag eftersom de egentligen ska vara instängslade.

Vandringsglädje

Fina kossor betar i hagarna

Ek på Ängsö

En avskild badplats långt bort från alla andra.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara