10 stycken saker som du ska säga högt för dig själv minst två gånger om dagen men helst mest hela tiden. Det du tänker i trygghet är det du kommer ha med dig när det gäller skarpt sedan.

Faktum är att våra hjärnor tänker många tankar varje dag – de lärda är oense om det rör sig om 65 000 eller 100 000 tankar varje dag. De är däremot ense om att de flesta tankarna mal om och om och om igen.

Det vi tänkte igår är det stor sannolikhet att vi tänker idag med. Det gör att om du går och mal på dåliga, negativa tankar så är det sådana som kommer bli din värld men byter du konsekvent ut dem mot positiva,m stärkande och konstruktiva tankar kan det komma att hjälpa dig nå precis vad du vill. Vi är våra tankar och det vi fokuserar på växer.

10 tankar som du ska göra till ditt mantra med start idag

  1. Jag kommer att lyckas med det jag tar mig för.
  2. Det är en härlig känsla och jag kommer alltid göra mitt bästa.
  3. Det kommer vara både roligt och utvecklande. att XX.
  4. Jag lär mig av framstegen och kommer fortsätta göra framsteg.
  5. Jag lär mig fort och vill ha nya utmaningar.
  6. Jag har stort tålamod eftersom jag vet att jag har stor chans att lyckas.
  7. Jag har en positiv attityd till min prestation oavsett hur det går.
  8. Jag känner mig starkare för varje dag.
  9. Det är fantastiskt roligt att lära sig om sig själv och naturen dag för dag.
  10. Jag är en vinnartyp.

Har du något eget mantra som hjälpt dig framåt? Dela gärna i kommentarsfältet.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara