Det är väldigt, väldigt sällan jag tittar på youtube och videos. Jag är en riktig läsare. Men idag hittade jag en video där jag klickade mig vidare på playknappen och som mot förväntan tog mig med på en hissnande resa genom sommarsverige. Och mitt i allt insåg jag vad otroligt överlycklig jag är som ju faktiskt har hunnit besöka många utav de här platserna i år. Höga Kusten, Skåne, Abisko, Stockholm. Läs mer här: Upptäck Sverige – Vandringsbloggens destinationsbank Ikväll stannar jag upp och är tacksam. För stort och smått.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Fantastiskt! Man glömmer lätt hur vackert Sverige är. Pluggar utomlands för tillfället, och saknar verkligen Sverige när man ser såna här bilder/filmer.

    En sak jag tänkte på: när jag scrollar ner i flödet gör den övre vita ”kanten” (med de olika flikarna ”Hem”, ”Börja vandra” etc) att jag inte ser hela bilderna samtidgt, de klipps av. Någon mer som har samma problem, eller vet hur man får bukt med det? Använder Chrome.

Kommentera

Spara