Att släppa taget är det svåraste och samtidigt det bästa som finns. Att släppa taget är att skapa utrymme. Fokusera kraften i en riktning. 

Tillsammans med projektledare Emelie Bröms på Morakniv har jag senaste året haft det stora nöjet att skapa Kvinnliga Äventyrare. Vi har träffats under event i Åre, på Ängsö och vildmarksmässan Explore. Gemenskapen växte snabbt långt över förväntningar och vi kan verkligen säga att vi kom in på en plats som saknats i friluftsvärlden, en fridstad för äventyrande i hela begreppets omfattning, en plats för pepp och inspiration, där vi är starka tillsammans.

Det har blivit dags för Emelie att lämna sin position på Morakniv och jag väljer att kliva ner från projektet i samband med det. Du kommer få se mer av oss i en annan form snart.

Stafettpinnen lämnar vi över till Tiina Forsberg som kommer fortsätta förvalta och driva projektet med bravur. Så i Hejdå-podden lär vi känna härliga Tiina – en dalkulla med löparsjäl och hjärta för naturnära äventyr. Jag undrar såklart saker som om hon dricker kaffe eller te och om hon helst har på sig vandringskängor eller gympaskor.

Av hela mitt hjärta vill jag säga att detta har varit det roligaste projektet jag kunnat tänka mig att jobba med och jag är så tacksam både för alla de människor jag lärt känna på vägen och allt positivt engagemang från kvinnliga äventyrare från hela Sverige. Tack för att jag fått dela denna fantastiska upplevelse med er!

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Kul tjejer! man blir nästan lite avundsjuk.
    låter som ett uppdämt behov.
    kör på!

    • Du är varmt välkommen att haka på gemenskapen – annars finns som vanligt Vandringsbloggen Community va Facebook också 😀

      Allt gott!

Kommentera

Spara