Blev så glad, och lite nostalgisk, av att få hem Sala Allehanda i brevlådan idag med en så fin hälsning på sidan 6.  Niklas skriver om mitt pris som Årets Näräventyrare och hur grunden för alla mina friluftsäventyr startade i Sala tillsammans med mormor ute i de Västmanländska skogarna. Det gjorde mig så glad att läsa för så sent som igår tänkte jag på hur mycket det betyder för mig att kunna ha med Mormors Morakniv på turer jag gör idag. På något vis är hon alltid närvarande när jag är ute i skogen och lite extra speciellt nu när jag kan ta med hennes kniv i bältet. Om det var något mormor verkligen lärt mig så är det att uppskatta hemmanära naturupplevelser och att stå upp för det jag tycker är viktigt.

Sala Allehanda 8 februari 2016

Sala Allehanda 2016-02-08 av Niklas Norén

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara