Föreläsaren Angeliqa Mejstedt

En föreläsning med Vandringsbloggen

Kontakta mig gärna för att boka en föreläsning. Jag riktar mig till stora och små organisationer, företag och föreningar. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just er. Här nedanför kan du se förslag på några av mina mest populära föreläsningar.

Angeliqa Mejstedt Vandringsbloggen En blogg om vandring Kontakt

POPULÄRA FÖRELÄSNINGAR

  • Hitta ditt eget Everest: Följer du dina egna eller andras drömmar?
  • Motivation, mål och konsten att hantera uppförsbackar
  • Från toppjobb till drömjobb: Att skapa sin egen vardag
  • Vandring 101: Allt du behöver veta för att ge dig ut i naturen
  • Hikefulness: Bli medveten i vardagen och i naturen
  • Hållbart uteliv: Från prylhets till smarta investeringar
  • Pilgrimsvandring: Bara för andliga sökare?

TA DEL AV EN PERSONLIG OCH JORDNÄRA FÖRELÄSNING FYLLD AV INSPIRATION, KUNSKAP OCH NYA PERSPEKTIV

Angeliqa Mejstedt Föreläsning Föreläsare
Angeliqa-11

Vandringen har något att lära oss alla, vare sig vi befinner oss på leden eller inte. Med den utgångspunkten talar vandringsexperten Angeliqa Mejstedt om motivation, vikten av att lyssna på sig själv, hållbar konsumtion och framför allt om hur en följer sina egna drömmar – inte andras.

Angeliqa Mejstedt är Sveriges främsta vandringsprofil och driver företaget Vandringsbloggen, som fokuserar på att inspirera till och sprida kunskap om natur och friluftsliv. 2016 sa hon upp sig från toppjobbet på ett av Sveriges största industriföretag, för att ägna sig åt vandringen på heltid.

Med stort engagemang och gedigen erfarenhet inom såväl friluftsliv som psykologi drar hon nytänkande paralleller som motiverar och inspirerar alla typer av sammanhang och publiker till att ge sig ut på just sitt livs vandring.

Med dubbla examen, som civilekonom och personalvetare, har hon alltid en vetenskaplig grund till sina råd. Samtidigt gör hennes stora personliga erfarenhet av vandring och uteliv henne till en trovärdig föreläsare och inspiratör inom hälsa, motivation och friluftsliv.

I en tid där fokus ofta ligger på snabba resultat, på både in- och utsidan, och där upplevelserna blir allt mer extrema och tävlingsinriktade, förespråkar Angeliqa motsatsen. Genom förändringar och vanor som är hållbara i ett långsiktigt perspektiv och upplevelser som är tillgängliga för alla, oavsett tidigare erfarenheter och personliga förutsättningar, inspirerar hon människor till förändringar som håller i längden.

Angeliqa vänder sig till mindre och större organisationer som söker en bred inspiratör med en nytänkande ingång till inspiration och motivation. Med utgångspunkt i vandringen skapar hon en föreläsning med paralleller och igenkänning som når en bred målgrupp, med såväl konkreta råd som inspiration som berör, ifrågasätter och kan förändra tankar och beteenden.

Spara