Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Det här med Alla Hjärtans Dag har kanske inte riktigt varit min grej. Någonsin. Jag minns hur de populära tjejerna i skolan fick röda rosor av de hemliga beundrarna och gula rosor av varandra. Och vad är det för mening att köpa saker som inte behövs bara för att det råkade hoppa in en ny köpedag i almanackan? Däremot tycker jag att varje tillfälle att bädda för eller skapa äventyr är bra – så varför inte låta morgondagens Alla Hjärtans Dagsfirandet kan ju faktiskt gå i frilufsandets tecken och sätta intentionerna för en rolig upplevelse tillsammans framöver.

<< 7 DEJTFÖRSLAG för friluftsnördar >>

Förra året firade jag hjärtedagen med att grädda våfflor över öppen eld och värmde pizza i torpet ute på Ängsö tillsammans med familjen. För egentligen handlar det ju om tiden med de vi tycker om bäst – så därför sammanfattade jag för några år sedan mina bästa dejtförslag för friluftsnördar.

Hur ska du fira imorgon? Föredrar du presenter eller upplevelser?

Författare

Kommentera

Spara