Tjohooo – nu är det officiellt. Min krönikadebut i printformat. Jag älskar att skriva. Jag älskar att sätta tecken efter tecken efter varandra och jag trivs som allra bäst när det smattrar på tangentbordet på min lilla laptop som jag ställt upp på middagsbordet hemma i lägenheten (eller varthän den må ha förflyttats). Så därför är det så roligt att jag för ett litet tag sedan fick frågan om jag ville skriva krönikor för Utemagasinet. JA, JA, JA!! Det blev svaret. Såklart. Och här har vi nu min första krönika redo att möta publiken:

Författare Angeliqa

10 Kommentarer

  1. Men vad kul! Härligt! Har aldrig sett det magasinet, men nu vill man ju läsa. Bajs vill man ju läsa om! Exakt det en funderar på när en ska långvandra liksom. 😉 haha

    • Haha – men jaaa spring och köp för jag delar med mig av kalfjälls och stadsbajsandets absolut bästa lösning. Bara det enskilda ordet för saken jag kom på att köpa är värt tre årsprenumerationer av tidningen 😉 😀 Haha skämt åsido så kan jag tipsa om bajsponchon – men läs gärna artikeln bara for the love of it 😀

  2. Kul! Varmt grattis! Och vilken bra start! Skitsaker är inga skitsaker, så att säga,,,,!

Kommentera

Spara