Idag vaknade jag långt innan klockan ringde. Det brukar inte hända så ofta – men det ger alltid en så härlig känsla av att få en gåva av mer tid. Jag gick en långpromenad ner mot sjön. Det finns ett så vackert gammalt badhus på Lögastrand som jag alltid brukar stanna till och filosofera lite kring när jag har vägarna förbi. Idag var marken frostig och isen knastrade under fötterna på grusvägarna ned mot stranden. Slutet av veckan kommer att vara intensiv och rolig med tre dagar på plats i Stockholm. Jag kommer bland annat hålla till på vildmarksmässan och bevaka trenderna inför kommande vandringssäsong, känna lite friluftskändisar på pulsen och mingla i folkvimlet. Nu väntar snart kvällens yogapass – perfekt uppladdning för intensiva storstadsdagar.

Frost

Isen letar sig upp på land - Lögarängen

Lögarängen_badhuset_västerås

Vem raskar över isen

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Vilka fina bilder! Jag hade så gärna velat vara på vilmarksmässan, men det funkade inte den här gången tyvärr. Ser fram emot att läsa dina spaningar!

Kommentera

Spara