Det finns människor som gör mig så otroligt hjärtans glad att vara ute i naturen med. Liksom hela insidan sjunger av färg. Jag, Katta, Sara och Annie packade ihop oss och snöskor i en bil och åkte till Ottsjö och hade prick en sån glädjetur. Vi är ett härligt inspirerande dundergäng som du delvis känner igen från Workation Åre, Workation Särna och Vintersolståndet Härjedalen.

Jag provar fjällyoga tillsammans med Annie. Det var väldans oklart vad min snösko-asana kallas. 

Såådärja. Så ska det se ut!!

För övrigt bloggar Annie på Runners World, driver företaget Formstark Hälsa där hon föreläser och utbildar företag i strategiskt hälsoarbete, poddar på Health for Wealth och sitter med i styrelsen för den fantastiska föreningen Vägra Väggen.  Hon inspirerar på så många vis och driver förändring till mer hälsosamt samhälle – det säger jag ju bara rungande hurra för!

Sara Rönne är den som vet allt som är värt att veta om Åre. Med friluftsbloggen Träningsglädje får vi följa Sara cyklandes på landsvägar och springandes på fjäll i Åre, promenerandes med hunden Hazel i Härjedalens skogar och livsnjutande på Stockholms hetaste takterasser. Lyssna på Saras Träningsglädje Talks, en podd om träning och livet. Sedan är jag löjligt förtjust i Saras Instastorys – missa inte dem om du håller till på instagram ibland – sök efter @sararonne  

Katta är en av de härligaste sångfåglar jag vet. Vi brukar göra orkester när vi ses. Det är kul.

Katarina har uppfunnit begreppet Bucketlife vilket handlar om lifedesign och att skapa ett liv på sina villkor. Jag minns tillbaka på när jag satt på mitt kontor och bara längtade ut. Ibland gick jag in på Kattas hemsida och läste hennes presentation om och om igen. Hon renoverade en lada för att kunna skapa ett hem av den, hon drev eget företag och styrde sin tid. Åh, det är ju så drömigt – så hon har kommit att inspirera mig i mycket. Idag bor hon i ladan året runt, har älgar runt knuten och ett liv nära naturen långt, långt bort från storstadens brus.

Over and Out från ett soligt Ottsjö med värmande sol i ansiktet och skratt så det gör ont i magen.

Om jag ska säga en anledning att jag älskar vandring så är det just detta!! Inspirerande vänner och natur i kombination. Själen är fylld till max.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara