Stickade tumvantar | Fejk-päls mössa | Ylletröja Sakerna jag gärna skulle ta med till After Hiken! På onsdag åker jag iväg till Höga Kusten för att prova på snöskovandring för första gången. Det blir fyra nätter  tält och tre dagars vandring, lite workshops, vinterutbildning och sist men inte minst After-Snowshoewalk på lördagen. Kan knappt bärga mig nu 🙂 Träkåsan funkar till både kaffe, vatten och övrig stärkande dryck. Perfekt.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Åh, det är så inspirerande att läsa din blogg. Än har jag inte tagit mig ut på nån längre vandring, men suget finns där. Och det blev ännu större när jag skaffade hund i höst! Upp på fjället ska vi nån dag… (i framtiden)
    Men tack vare dig har jag börjat kolla efter leder att gå och börjat införskaffa lite såna där bra att ha när man vandrar-saker. 🙂

Kommentera

Spara