Utan att ha samplanerat blev det av tre vandringsträffar samtidigt via Vandringsbloggen Community. Ikväll träffades Västerås, Karlstad och Stockholm på varsitt håll. Två av grupperna hade sina jungfrufärder och ajg minns själv hur pirrigt det var att träffa gruppen första gången, men sedan har det med tiden växt till en fin gemenskap, något som de andra har framför sig. Det finns inget finare sätt att fira årets längsta dag än med den här gemenskapen. Jag är så tacksam för alla de möten som sker via Vandringsbloggen Community – det är helt upp till deltagarna själva vart detta bär av i framtiden och det är så kul att få vara med på ett hörn av allt detta fina som händer. Tack för att ni finns.

Stockholm – Hagaparken

Stockholm Premiär Haga Malin Klingsell
Foto: Malin Klingsell
Stockholm Premiärtur Sofie Gustafssonjpg
Foto: Caroline Gustafsson
För Stockholmsgruppen var det premiärtur tillsammans idag. Totalt blev det fem stycken som vandrade tillsammans och fikade i Hagaparken.

Karlstad – Mariebergs strandängar

Karlstad Premiär Julia Grankvist
Foto: Julia Grankvist
Ännu en premiär hade vi i Karlstad där gruppen gick ca 7 kilometer och pausade vid bodarna på Mariebergs strandängar. Bakom kameran stod gruppledaren Julia Grankvist.

Västerås – Svartådalen

Västerås - Vandringsträning
Två tappra Västeråsare runt Svartådalen.
Vi som brukar vara ett tappert gäng i Västerås har börjat droppa av för semester och årets äventyr. Ikväll var vi två stycken som vandrade längs med Svartån ut mot Biskopsängen och tillbaka, en sträcka på ungefär 7 kilometer. Vi tar en till från STOCKHOLM… Bara för att jag älskar den så. Girlpower.
Stockholm Girlpower Foto av Sofie Gustafsson
Foto: Caroline Gustafsson
Gamla i gemet är gänget som vandringstränar tillsammans i Uddevalla och i startgroparna att komma igång är gänget i Göteborg. Jag ser så fram emot att se vad framtiden för med sig i form av fler grupper runt om i Sverige och inte minst drömmer jag om att vi alla ska kunna träffas gemensamt vid något tillfälle. Det vore överepiskt. Jag känner i hela kroppen att idag är startskottet för något riktigt, riktigt bra. Amen.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Det är lite otäckt att se sig själv på bild. Brr. Men där är jag! Hej mig. Hej vandringsgängen!

    • Gaah, ja det kan vara otäkt. Men inte i närheten av hur otäkt det är att höra sig själv prata i radio 😀
      Beundrar de som gör podcasts. Haha. Hejja vandringsgänget – ni är så himlans bra!

Kommentera

Spara