Idag packade jag, mamma och Taivek in oss i bilen och åkte till Ängsö för en riktig långpromenad.

Taivek och Mamma på Ängsö

Blommor

Nu slår blommorna ut en efter en. Den här blomman, som jag önskar att jag visste namnet på, växte mellan några jättelika enbuskar vid kohagen på Ängsö. Luden och lurvig var den längs med stjälken och utsidan av blombladen.

Husky bland vitsippor

Sedan hittade vi hav av vitsippor. I säkert en kilometer lös vitsipporna upp stigen på varje sida i oändligt antal blommor så långt ögat kunde nå.

Hav av vitsippor på Ängsö

Mamma och huskyn Taivek

Andas in och andas ut. Det gäller att stanna till, stanna upp och ta in omgivningarna med jämna mellanrum. Verkligen se världen i all den prakt som växer fram dag för dag nu.

Morakniv, kängor och Nordic Pocket Saw

Dagens outfit. Byxor från The North Face, ylletröja från Loppis, kängor från HanWag. Och med på mitt aldelles hemagjorda utrustningsbälte har jag en hoppfällbar såg från The Nordic Pocket Saw och mormors Morakniv som jag fick hjälp med att restaurera från Roger Olsson. Åh, vad jag känner mig fin och kraftfull med min friluftsutrustning.

Tjärnrundan på Ängsö

Taivek och Mamma på äventyr längs med Tjärnrundan. När vi närmade oss parkeringen igen mötte vi en fin gammal vän Lotta och hennes lilla hund Alf.

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

  1. Kul att se er! Längtar redan tillbaka till ängsö! Man måste passa på nu denna årstid. Det är brutalt fint just nu. Kram !!

Kommentera

Spara