Åre slutar aldrig att förvåna mig. En solig söndag nere på byn hamnade jag och Louise spontant på Wild Heights välgörenhetsloppis. Man tar vad man vill ha och betalar vad man tycker det är värt. Härligt upplägg.

I långa rader på gräsmattan låg rader med kldäer, böcker, smycken, skor. På gräsmattan lite längre bort gjorde ett gäng yoga. Entreprenörskvinnorna bakom loppismötet hade bakat fler sorters veganskt fika än jag kunde räkna till, serverade kaffe ur guldglittriga pappmuggar och stämningen var hög, väldigt hög. Jag fyndade kaffe från Big Lake Coffe i Östersund, hittade årets hetaste sotarmössa från Stitch and Stones och köpte mig en helt egen elefantöronsplanta. Jag följer Anna Grundberg på Instagram som ofta lägger upp sin elefantöronsplanta och länge, länge har jag drömt om att ha en egen så nu har jag adopterat en och ska  banne mig få den att leva länge. Det är mitt utvecklingsprojekt för i år.

  

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara