Stockholm bjöd på romantiskt stora snöflingor, ljusslingor runt husen och ballonger utanför Morakniv Concept Store som i slutet av förra året öppnade på Kungsgatan 19. Jag blev inbjuden till öppningsfesten och var superglad att träffa andra ambassadörer och flera kända ansikten på plats.

Elle lagade utemat i plockmatsstil som serverades på träbrickor,  på golvet fanns stenar från Dalarna och på väggarna alla tänkbara knivmodeller, de superfina prylarna som Morakniv tagit fram tillsammans med Sandqvist och i bokhyllan finns boken Vandra att hitta.

Har du också vägarna förbi Stockholm så måste du bara kika in och känna en doft av Dalarna och ladda för nästa äventyr.

   

 

Författare

5 Kommentarer

 1. wow….såg butiekn igår och gick i den!! Härligt kaxigt av knivtillverkare att öppna butik/ambassad på fina gatan ……dit går jag igen!! Fick tips om täljningskvällar/kurser ….ska anmäla mig på nätet.

  • Vad kul att du var förbi – det är verkligen toppen att kunna gå på kurs, titta på hela sortimentet och nörda lös 😀

 2. Alla knivar hur bra de än är blir slöa och behöver skärpas/slipas. Jag har tålmodigt provat olika tekniker och stenar samt riggar för detta, men riktigt vassa blir de inte; lite mera ”oslöa” kanske är en bättre beskrivning.

  Tar gärna emot alla tips på botemedel mot detta.

  TR

  • Åh, en liten slipskola skulle vi ha här på bloggen 😀

   Jag brukar underhållsslipa på ett litet bryne jag har med mig i fickan – men ska de blir sådär riktigt finslipade går det ju att lämna in dem till proffs 😀

  • Och knivarna SKA ju användas – fy skäms om de ligger och är skarpa för sig själva.

Kommentera

Spara