Stockholm bjöd på romantiskt stora snöflingor, ljusslingor runt husen och ballonger utanför Morakniv Concept Store som i slutet av förra året öppnade på Kungsgatan 19. Jag blev inbjuden till öppningsfesten och var superglad att träffa andra ambassadörer och flera kända ansikten på plats.

Elle lagade utemat i plockmatsstil som serverades på träbrickor,  på golvet fanns stenar från Dalarna och på väggarna alla tänkbara knivmodeller, de superfina prylarna som Morakniv tagit fram tillsammans med Sandqvist och i bokhyllan finns boken Vandra att hitta.

Har du också vägarna förbi Stockholm så måste du bara kika in och känna en doft av Dalarna och ladda för nästa äventyr.

   

 

Författare Angeliqa

5 Kommentarer

 1. Bengt R Svara

  wow….såg butiekn igår och gick i den!! Härligt kaxigt av knivtillverkare att öppna butik/ambassad på fina gatan ……dit går jag igen!! Fick tips om täljningskvällar/kurser ….ska anmäla mig på nätet.

  • Angeliqa Svara

   Vad kul att du var förbi – det är verkligen toppen att kunna gå på kurs, titta på hela sortimentet och nörda lös 😀

 2. Alla knivar hur bra de än är blir slöa och behöver skärpas/slipas. Jag har tålmodigt provat olika tekniker och stenar samt riggar för detta, men riktigt vassa blir de inte; lite mera ”oslöa” kanske är en bättre beskrivning.

  Tar gärna emot alla tips på botemedel mot detta.

  TR

  • Angeliqa Svara

   Åh, en liten slipskola skulle vi ha här på bloggen 😀

   Jag brukar underhållsslipa på ett litet bryne jag har med mig i fickan – men ska de blir sådär riktigt finslipade går det ju att lämna in dem till proffs 😀

  • Angeliqa Svara

   Och knivarna SKA ju användas – fy skäms om de ligger och är skarpa för sig själva.

Kommentera

Spara