I SVT:s Gokväll blev jag inbjuden att prata om vandring inför barmarksäsongen som sprider sig över Sverige och det blev avslöjande av väldigt rolig nyhet jag bara väntat på att få berätta för dig. Vad det är får du veta om du är uppmärksam under avsnittet 😉 #klickbait

Avsnittet finns kvar i 30 dagar: Go Kväll om vandring, böcker, dejting och fotboll

Jag tillsammans med programledare Linda Olofsson som bland annat också gör Mitt i Naturen. Glädjen!

Alla fotbollsälskare känner igen Tord. Han har varit tränare tillsammans med Svennis och såg till att VM -94 blev vad det blev. Han har precis gett ut en biografi som tog nästan tre år att skriva och slutade på 400 sidor text. Vilket fantastiskt liv – med så många minnen.

I studion berättade Tord att han en gång i tiden gått Idrottshögskolan och som en del i det blivit fjälledare. Vi pratar fjälloväder och en tur i Kebnekaise-området som hade kunnat sluta verkligt illa. Åh, jag hade velat sitta i timmar och lyssna på fler och längre fjällminnen – men en snutt hann vi med tillsammans och det gjorde mig väldigt glad.

Jag kom direkt från en vecka med snöskovandring, solgropshäng och kaffekokareldande direkt till Umeå och min själ grät lite av lycka när jag fick både en make-upartist och frisör som tog fram mitt absolut supersnyggaste jag. Wow – det var verkligen som den där härliga delen Gör om Mig. Jag kände mig finast i världen.

Efter det fick jag sitta i Green Room tillsammans med de andra – där skulle jag kunna vara prick hur många timmar som helst. Det fanns frukt. Det fanns kaffe. det fanns Dumle. Jag var nöjd.

Tack för en fantastiskt rolig dag på plats i Umeå! Så många inspirerande möten, varmt mottagande och trevlig pratstund i soffan.

Dags att storcoopra hemmåt till Västerås igen.

Författare Angeliqa

3 Kommentarer

    • Angeliqa Svara

      Åh, tack underbara du – det var fint sagt. Svårt att götra annat än lysna när man får prata om sådant man älskar allra, allra mest

  1. Men vad kul! Och kan tänka mig att det var skönt att få komma in och bli ompysslad!!

Kommentera

Spara