Jag använder gärna den här ryggsäcken till dagsutflykter och i vardagen när jag ska ha mycket saker med mig när jag åker mellan möten och träning här hemma i stan.

Fördelar: Jag får ned alla träningskläder, vattenflaska och almanacka i ryggsäcken utan problem på samma sätt som jag lätt kan packa ned allt som behövs för en dag i skogen – litet kök, termos, matsäck och varm tröja. Jag gillar att ryggsäcken är rejäla detaljer som metallspännen. Jag tycker att den sitter bra och jag kan spänna bröstremmen utan problem. Man kan komma in i ryggsäcken direkt från sidan med hjälp av en dragkedja eller via toppöppningen. Avbärarbältet är relativt rejält för en så lätt ryggsäck och viktigast av allt – det har dragkedjeförsedda fickor för snax och annat som man vill ha lätt åtkomligt under turen. Plus för den lite brända blåa och orangea färgen som ryggsäcken görs i.

Nackdelar: Jag kommer inte riktigt överrens med utformningen av topplocket. Det behöver rullas ihop och fästas med ett spänne. Jag hade gärna haft ficka antingen i topplocket eller på sidorna för att separera lite av småprylarna.

Låsning av toppen på ryggsäcken.

Ventilation i ryggen.

Justerbar rygg.

Fäste för regnskyddet.

Logga med reflex.

Thule är ett svenskt outdoorvarumärke som grundades 1942. Detta är en damsäck som kan anpassas och justeras på de flesta tänkbara sätt och vis. Ryggsäcken har integrerat regnskydd, ställbar rygg och flera fickor. Den har också reflexer, fäste för vandringsstavar och plats för vätskesystem. Läs mer: Thule Stir 35 (Outnorth)

 • Produkt: Thule Stir 35L W
 • Vad: Vandringsryggsäck
 • Storlek: 35 liter
 • Färg: Fjord
 • Vikt: 950 g

 

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

 1. Ryggsäckar är nog bland det roligaste som finns att testa! De senaste 3 åren har jag trixat med alla möjliga volymer och konstruktioner. Väldigt många modeller är så överdesignade, så de blir invecklade att hantera. Men visst jag förstår företagen som måste pumpa ut nyheter varje år och gärna produkter som ser annorlunda ut mot föregående modellserie. Att ha samma är visst inte så hett.
  Ibland har jag mailat in produktförbättringar till företag, men har fått så konstig respons tillbaka så jag vet inte vad.
  När man skyller på att produktens vikt kan bli högre…några gram. Men det är visst viktigt att spec-kriga.

  Rullstängning gillar jag inte. Sen måste jag ha frontöppning, så att jag får en fin överblick av packningen.
  Lite skadad 🙂

  Just nu är det Arcteryx Khard 45 som packas. Gillar fokuserad volym och inte för mycket konstiga förvaringar.
  För när man väl är ute (speciellt i kyligt väder) så är en lätthanterlig rygga det bästa. Organisera upp all utrustning för att slippa grinigt kaos, för det finns ju annat att komma ihåg från äventyren 🙂

Kommentera

Spara