Den 7e juli mellan 20.00-21.30 kan du träffa mig på Naturkompaniet i Mall of Scandinavia. Vi ska prata vandring, dela inspiration och framför allt mysa tillsammans med den kunniga personalen i butiken. Det här ska bli så himla roligt att göra – både kombinationen att få nörda ner oss riktigt ordentligt i vandring och att vi är ett stort härligt gäng tjejer som ses. Mitt allra första jobb efter gymnasiet var på Naturkompaniet i Västerås – där fick jag lära mig mycket om utrustning och skalkläder som jag är otroligt tacksam för att kunna idag och inte minst var det där jag investerade mina första löner i min första helt egna vandringsutrustning. Första månaden köpte jag mitt livs första vandringsbyxor, andra månaden en fleecejacka med windstopper (som jag råkade glömma på nattåget till Abisko och som jag grämer mig över än idag) och efter fyra månader hade jag sparat ihop till min första riktiga vandringsryggsäck – en Lundhags V6. Att ha rätt utrustning öppnar många möjligheter och faktum är att jag haft användning av sakerna i över 15 år. Det är helt galet vilken investering det kan vara om man väl hittar rätt friluftsutrustning.

Hur som helst – vi ses på Mall of Scandinavia torsdagen den 7e juli! Ser så mycket fram emot att ses

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Karolina Svara

    Kan du tipsa om bra vandringsbyxor? Övrekroppen är lätt att klä eftersom de lättare att ta av och kläpå men undrekroppen känns knepigare. Har ett par fjällräven byxor men så fort de blir varmare så känns det som de inte skulle andas alls. Vad skall man tänka på om man köper nya?

    • Suveränt bra fråga Karolina! Jag krigar mot brallerna hela tiden (För varma, för tunna, för långa ben osv) – jag ska skriva ihop ett byxinlägg med mina bästa knep av vad jag har provat mig fram och lärt mig så hoppas jag det kan vara till hjälp i byxdjungeln =) Håll utkik här och på sociala medier för Vandringsbloggen. Kommer ASAP.

Kommentera

Spara