I dagens VLT tipsar jag om vacker trettondagsvandring i norra Sala, skogarna där jag är uppväxt med långa promenader tillsammans med Mormor. Idag skulle hon fyllt 90 år och det finns inget bättre sätt att hedra hennes minne än med lugnet i skogen och naturen. Jag är så himla glad för reportaget som Niklas Norén på Sala Allehanda har gjort. Han har verkligen lyckats fånga det speciella och unika som jag ville dela med mig av – den där känslan av frihet och lugn som är så svår att sätta fingret på. Jag delar också med mig av tips om vandring vintertid och vad du som nybörjare kan tänka på för en trevlig tur i snön. Ut och köp närmsta VLT!

VLT 2015-01-05 Vilsamt i naturen

En helsida på mittuppslaget i VLT 2015-01-05, ”Tips på vacker och avspänd trettondagsvandring”.

VLT 2015-01-05 Helsida

Nobeldagen när jag och Niklas vandrade runt Järndammen var det 8 grader varmt. Det är inte länge sedan men nu när snön och kylan kommit efter nyår känns det så långt borta.

Läs mer om Sala som ligger mig mycket varmt om hjärtat:

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara