De här vandringskängorna har följt med mig på äventyr sedan 2007. De har nyligen varit inne på en reparationsvända, sulan börjar bli ordentligt sliten men de är fortfarande en av mina kängfavoriter eftersom de funkar för de flesta äventyren. Att ta med dem upp till Kebnekaise var att sträcka ut deras användningsområde lite onödigt mycket – i de miljöerna finns det därför anpassade modeller. Men jag har tagit mig både ut och hem från äventyren med en grym känga.

Vandrat på vackra Ängsö

Vandra på Ängar Ängsö

Vandrat upp för Skuleberget på Höga Kusten

Angeliqa Mejstedt

Bestigit Kebnekaise

Kebnekaise1

Vandrat Bright Angel Trail i Grand Canyon

DSC_8453

Fjällräven Classic – Kiruna – Abisko

Nikkaloukta tejpar fötterna för att förhindra skavsår

Och många, många fler äventyr. Både stora som små. Om jag fick välja att vara en pryl i hundra år – då skulle jag välja att vara ett par vandringskängor. Fy bubblan vad de får vara med om häftiga äventyr. Det är livet det.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara