Ulltröja från Myrorna värmer gott på vandringsturen

Idag fick jag frågan på instagram om vart min sköna tröja kommer ifrån. Tröjan är fyndad på Myrornas herravdelning i Västerås för bara 60 kronor. Den är gjord av 100% ull och har blivit en trogen följeslagare på turer året om. Ullen värmer gott under kyliga dagar och är riktigt skön att ha för utehäng i alla former. Idag hade jag tröjan under 30 km vandring längs med Gruvdammsrundan i Sala, annars får den gärna följa med på både korvgrillning och skridskoåkning.

5 shyssta anledningar till att använda ull:

  1. Luften i ullfibrerna isolerar och hjälper dig hålla värmen
  2. Transporterar bort fukt från kroppen
  3. Värmer även när den är blöt
  4. Luktar inte illa
  5. Har hög slitstyrka
Författare Angeliqa

1 Kommentar

  1. Så himla fin! Köpt en ulltröja på Tradera igår jag, för 78:- + frakt 😀 längtar tills jag får hem den, tror den kommer bli en trogen följeslagare. samt göra sig bra på bild 😉

Kommentera

Spara