Det här året har jag samlat in pengar till förmån till Ung Cancer. En organisation som hjälper unga cancerdrabbade och anhöriga.  Jag vet att alla pengar kommer till nytta och att de verkligen gör skillnad. Läs bloggen Showlife om brölloppet, hunden Alf och gallgångscancer. När min mormor, och bästa vandringskamrat, gick bort i cancer var Ung Cancer ett stort stöd för mig. Tack vare dem kunde jag och familjen åka iväg på SPA till Yasuragi och här i Västerås finns det en fantastisk anhörig-grupp som träffas en gång i månaden. För att göra något tillbaka startade jag insamlingen Vandra för livet. Insamlingen gör ett årsbokslut på 5 820 kronor.

Tack för din hjälp!

Jag vill säga stort tack till alla er som köpte något av de många paracord-armband som jag satt och flätade på kvällarna i början av året. Tack för generösa bidrag för de uppemot 40 paracord-armband som skickats med post kors och tvärs över hela Sverige och tack för ett nervkittlande budande via paracord-auktionen på  Instagram. Ni är bäst! Sist men inte minst. Stort tack till Paracord Shop som gjorde detta möjligt genom att bidra med material till armbanden. Nu vill jag ha dina förslag! Vad ska jag stötta 2016? Fuck Cancer Pacific Crest Paracord Bracelet Bushcraft Paracord Bracelet   Paracord Armband Vandringsbloggen Angeliqa Mejstedt Västerås

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara