Vissa förfrågningar som kommer in till mejlkorgen gör mig lite extra glad. I höst kommer jag att produkttesta kläder och utrustning från det svenska varumärket Urberg. Det är en glad kalmarist som på bred skånska och med stort hjärta tagit fram produkter som ska underlätta för fler att vara ute i skogen och utöva ett aktivt friluftsliv. Vi delar uppfattningen om att naturen är en plats att ladda batterierna, umgås med nära och kära  och att äventyret startar direkt när vi kliver ut genom dörren hemma.

Produkterna från Urberg beskrivs som ”produkter för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet” de är prisvärda samtidigt som de är jordnära och jag gillar exempelvis att det finns en mössa med inbyggda reflexer, en jacka med stora fickor som har plats för att småprylar till dagsturen, underställ i merinoull och t-shirt i bambu. Nu under hösten ska jag ut och testa för fullt och det kommer upp ett par inlägg här på Vandringsbloggen så jag hoppas verkligen du också tycker detta är spännande.

Urberg är anslutet till den miljövårdande organisationen 1 % for the planet som arbetar för att ge tillbaka till naturen, klimatet och de vilda djuren. Jag ser verkligen fram emot att lära känna Urberg närmare.

Vill du se mer av Urberg så kan du kika in på Outnorths hemsida som är exklusiv återförsäljare.

Författare Angeliqa

8 Kommentarer

  • Angeliqa Svara

   Verkligen hurra för svenska märken som vill finnas tillgängliga för den breda massan 😀

   Är superpeppad på att ta dem med på massa, massa äventyr i vinter.

  • Angeliqa Svara

   Åh, tack för rättningen – alltså det finns ingen dag jag inte får lära mig nya saker. Så fantastiskt 😀

   Kalmarit – det låter nästan som en efterrätt i mina västmanländska öron.

   Allt gott och ha en suverän dag.

 1. Kalmarit låter troligt, med tanke på att jag är från Kalmar län och vill också säga att vi är smålänningar och inte från Skåne. hehe. Om personen inte var från Skåne förstås men bor i Kalmar. Men Kalmariter pratar väl exakt den småländska en inte vill prata, ungefär så.

  Kul för övrigt skulle jag säga! Kläderna ser snygga ut så ville ju såklart kolla men länken funkar inte säger bloglovin för mig. ”outnorth tillåter inte länken” typ så, så jag som svar.

  • Angeliqa Svara

   Haha, ja Kalmarit är ordet 😀

   Konstigt med länken – jag har testat från webbläsare och det fungerar jättebra utan problem. Vet tyvärr inte hur upsättningarna i Bloglovin ser ut och vad som kan påverka dem. Annars går det jättebra att googla på Urberg Outnorth så kommer du till mer information om dem och till de produkter som finns. Allt gott och ha det super!

Kommentera

Spara