Jag är ingen spontan radiolyssnare, men jag har nyligen upptäckt förtjusningen med podcasts och radioprogram som går att spela upp när jag själv vill. Nu lyssnar jag nästan alltid på något medan jag lagar mat eller städar här hemma, det känns som att tiden går mycket fortare med något i öronen. Min senaste radio-favorit är Ute med P1– ett program om friluftsliv där du får möta människor som dras till äventyret, ansträngningen, njutningen, avkopplingen i naturen. Nu är det sent på fredagkvällen. Jag har precis lyssnat klart på ett avsnitt där mina styrelsekollegor Johan Forsberg och Thor Banke pratar om Bushcraft. Hur det smakar att äta myror, det förlösande i att sitta framför lägerelden och att leva ett enklare friluftsliv som inte har fokus på produkter eller prestationen i att ta sig från A-B. Jag är så glad över att vara en del av Bushcraft Sverige för att vi delar mycket grundläggande tankar kring hjärtat och själen i friluftslivet som vi så gärna ägnar oss åt. http://t.sr.se/1L50IqJ Lyssna på Johan Forsberg och Thor Banke som pratar om Bushcraft i avsnitt 3 från 7e mars. Här är ett axplock av vad de första avsnitten handlar om:

  1. Forskaren som blev friluftsfotograf
  2. Att leva av det naturen har
  3. Planera långa turer
  4. Oväntad överlevnadssituation
  5. Göra den perfekta gröten

Läs också: 3 podcast för friluftsnördar Vad har du för favoritprogram du lyssnar på? Eller podcast? Jag vill gärna ha dina bästa tips för helgen som väntar. För som nybliven hundägare kommer jag och dammsugaren få ägna mer tid med varandra och då behöver jag ladda upp med bra poddar.

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

  1. Åh, du måste leta upp Fjällradio – finns som pod men är ett P1-program från förra året!

Kommentera

Spara