27
Nov
2016
0

Utveckling av Vandringsbloggen Community (Marknadsundersökning och Crowdfunding)

27 Nov 2016

Jag vill utveckla Vandringsbloggen Community under 2017. Idag har communityt 1100 medlemar och vandringsträning sker på 15 platser från Skåne i söder till Umeå i norr. Jag vill under året som kommer erbjuda ledarutbildning, fler gemensamma träffar, tillgänglig information online och säkerhetsutrustning till deltagarna.

För att finansiera utvecklingen har jag startat en Kickstarter-kampanj som är öppen fram till nyårsafton.

Här hittar du kampanjen: STÖTTA VANDRINGSBLOGGEN COMMUNITY

Gör så här: Välj Back this project > Make a Pledge > >Ange valfri summa, logga in och skriv in dina bankuppgifter. Klart.
ELLER: Swisha till 0737717915 så läggs pengarna in manuellt.

Hur fungerar det: Du betalar frivillig summa till insamlingen, om du betalar 250 kronor eller mer och skickar ett mejl till mig med din adress så skickar jag hem ett handknutet paracordarmband som tack för ditt bidrag. Har du företag som vill synas? Kontakta mig.

Alla pengar går direkt till Vandringsbloggen Community – alltså tillbaks till alla de som vill träffa nya vandringskamrater eller upptäcka naturen.

HJÄLP MIG PRIORITERA:

Jag önskar nu också din hjälp att prioritera i uppstartsfasen av nya Vandringsbloggen Community. Jag vill lägga min tid på något som kommer till nytta och användning. Därför är dina svar stor hjälp. Hur kan jag göra vandringsgrupperna mer tillgängliga, göra det lättare att hitta likasinnade? Vart någonstans ska vi ha vandringsträffar och hur länge vill du vara ute? Vad vill du lära dig mer om och vad vill du läsa här på Vandringsbloggen? Är det produkttest, tips eller vandringar du vill ha mer utav? Vill du gå en e-kurs eller lyssna på en föreläsning?

Svara på enkäten nedan (SCROLLA NED), mejla mig på [email protected] eller skriv i kommentarsfältet här på bloggen.

Skapa en egen enkät för användarfeedback

Tusen tack för din tid <3

You may also like

Community Meetup på Ängsö
30 Okt 2016
Helgförberedelser – människor och platser nära hjärtat
27 Okt 2016
Vandringsbloggen Community Växer
23 Okt 2016
Sommarsolstånd firas med gemensamma vandringsträffar

Leave a Reply