Läsarfrågan kom in för några dagar sedan:

Hej!

Din tur till Grövelsjön såg ut att ha blivit himla fin. Vet du vad jag kan tänka på när jag ser sådana här bilder och inlägg? Finns det inga riktigt bra grupper osv för friluftsfolk? Jag hade velat träffa lite folk i min egen ålder som gillar sådant för att ge mig ut på tur ihop med fler.

Har du något tips?

Nu finns lösningen på Facebook – Vandringsbloggen Community Min Community är en plats för alla, både vandringsnördar, frilufts-längtare och lunchpromenadare. Storstadsbor och lantisar. För de som är aktiva längs med vandringslederna och de som längtar dit, längtar ut. För inspiration, glädje och delad kunskap. En plats där inga frågor är för stora eller små och där vi hjälper varandra med att dela erfarenheter och kunskap. Det blir en mötesplats för att dela kunskap om friluftsliv och vandring och ett ställe där alla får skapa event för att bjuda in varandra till vandringsfika, vandringsplaneringar, utflykter, äventyr, fjällvandringar, upptäcktsresor och expeditioner. Det blir ett community helt och hållet på våra villkor och det blir precis vad vi väljer att göra det till! Jag se så mycket fram emot den här resan tillsammans med er.

Vandringsbloggen Community - Tips, råd och spontana meetups för alla

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara