Vandringsbloggen Community

Vandringsbloggen Community är en kompisförmedling för vandrare som vill träffa likasinnade och upptäcka naturen tillsammans. Digital kunskapsdelning och fysiska träffar som idag engagerar 15 000 personer och årligen sker hundratals träffar runt om i Sverige. Tillsammans skapas minnen, vänskapsband och till och med kärlekspar.

Idag finns lokala grupper i alla Sveriges län, en köp och säljgrupp för begagnad friluftsutrustning, dejtinggrupp, föräldragrupp och jobbförmedling. Syftet är att stötta vandringsintresserade genom hela livet, med kunskapsdelning och gemenskap. I grupperna finns alltid någon att fråga och vi delar med oss av tips till varandra och vågar utforska omgivningen och oss själva i stödet från gemeneskapen.

Hitta din plats i gemenskapen!

Det är helt gratis att vara med i Vandringsbloggen Community. Ibland delar jag rabattkoder från samarbetspartner och event där Vandringsbloggens representanter deltar. Det blir en extra bonus för att underlätta för dig att komma ut oftare och med bra utrustning.

Temagrupper: Dejta Friluftssinglar – Köp och SäljVandra med BarnFriluftsjobbBokklubb

Nationell grupp: Dela helgens friluftsbilder med någon som bryr sig. Diskutera drömvandringar och få tips och trix för en härligare vandringstur. Det här är platsen  att nörda ner sig riktigt ordentligt. Vandringsbloggen Community Internationell grupp för händelser och engelsktalande besökare Vandringsbloggen International

Lokala Vandringsgrupper: Hitta vandringskamrater nära där du bor och upptäck näräventyret tillsammans.

BlekingeDalarnaGotlandGävleborgHallandJämtlandJönköpingKalmarKronobergNorrbottenSkåneStockholmSödermanlandUppsalaVärmlandVästerbottenVästernorrlandVästmanlandVästra GötalandÖrebroÖstergötland.

Hur det startade

Vandringsbloggen Community startade en regnig februarimåndag i Västerås. Jag behövde få in mängdträning inför en fjällvandring senare det året och var rent ut sagt less på alla timmars nötande själv. Så jag bjöd med en kompis via Facebook. Den kvällen föddes idén om att fler med all säkerhet ville hitta andra att vandra tillsammans med. Idag engagerar Vandringsbloggen Community över 15 000 personer och varje år sker hundratals träffar inom communityt. Varje dag hjälper vandrare varandra att dela härliga vandringsturer, produkttips och peppar varandra.

Hapiness is only real when shared

Spara