Detta inlägg presenteras i samarbete med Vildmarksmässan. Alla åsikter är mina egna. Sedan jag kom hem från Finland för några veckor sedan har det i princip bara funnits en sak i huvudet och det är att planera Vandringsbloggens egna monter på Vildmarksmässan. Det räknas centimeter. Väljs inredning. Väljs färg. Handlas monterpynt. Samarbetspartner på plats under mässan är Outnorth som delar ut en överaskning till alla som kommer förbi montern och det kommer dessutom gå att tävla om fina vandringspriser för de som är på plats under helgen. Nu i helgen hittade jag jättefina renskinn som till och med hade så fin tajming att de var nedsatt pris på rean. Men efter att Rune och Rudolf, som de så fint fick heta, hade legat hemma i vardagsrummet i väntan på att få åka på mässa om en månad så insåg jag hur övergruvligt allergisk jag är mot ren. Hur stora är dom oddsen liksom? Jag snorade och grinade och kunde inte för hela mitt liv förstå vad som hände förrän jag insåg nytillskotten i vardagsrummet. Tävla på Facebook om biljetter till dig och en kompis:

På plats i montern kommer det hända massor med roligt!!

Fotograf Louise Forslycke Garbergs har tagit helt fantastiska bilder som kommer finnas i en liten mini-fotoutställning i montern. Hon är en riktig klippa och nu väntar jag nervöst på att de slutgiltiga printsen ska koma hem till mig i brevlådan. På plats i montern kommer du kunna I min monter B04:24 så kan du komma för att:

  • Prata pilgrimsvandring, få tips och inspiration av mig eller Vandringsbloggens ambassadörer
  • Höra senaste nytt om Vandringsbloggen Community
  • Hänga tillsammans med andra vandringsälskare i stubbloungen
  • Hämta ditt unika erbjudande från Outnorth som är mina monterkompisar hela helgen 😀
  • Tävla om vandringspriser från bla. Woolpower, Röjk, Outnorth, Morakniv och Kupilka.

På mässan går det också att:

  • Äta middag med dina friluftsidoler Renata, Ola och Annelie
  • Lyssna på intressanta föreläsningar
  • Lära dig uteskills som behövs för att vistas i vildmarken

Detta inlägg presenterades i samarbete med Vildmarksmässan. På instastories kommer du kunna följa med på alla förberedelser 😀 Boka din dagsbiljett online och ange koden ”VANDRA” när du checkar ut så betalar du bara 130 kronor.

Författare Angeliqa

4 Kommentarer

Kommentera

Spara