När längtan till fjällets vidder och havets dånande krafter blir för stark så  lyssnar jag på musik. Det hjälper mig hitta rätt. Om jag är hemma tänder jag ljus och kryper upp under en filt i soffan medan jag lyssnar på musik. Ofta använder jag också musiken i hörlurar när jag åker tåg, tunnelbana eller måste röra mig på platser med alldeles för mycket människor samlade på samma plats. Musiken håller ute sorlet och bruset och jag fokuserar på den där platsen där jag nog hellre spenderat dagen. I naturen med en kaffekopp.

Idag vill jag bjuda in dig till min bästa spellista på Spotify – Vandringsbloggens – A place to be .

Författare Angeliqa

3 Kommentarer

  1. Jag hade en fjällfararlista när jag sprang mycket i fjällen för några år sedan. Den var SÅ bra! Innehöll en hel del Sofia Jannok och en del annat bra!!

  2. Underbart! Tack för påminnelsen om Eddie Vedder och Pearl Jam, så längesen jag lyssnade på dom! ❤️

Kommentera

Spara