Nu är den äntligen, äntligen här. Videon som Louise filmade för Kvinnliga Äventyrare när jag var uppe i Åre under sommaren. Utan ett enda ord sammanfattar den allt som för mig är att vistas ute i naturen och att bedriva ett aktivt friluftsliv. Jag är så otroligt tacksam för att vi fick möjlighet att förverkliga det här!

Så länge jag kan minnas har jag alltid älskat att vara ute i naturen. För mig är naturen vardagsrummet där jag träffar mina vänner, det är där jag allra helst håller mig i form och fyller på med energi. Naturen är mitt andrum när storstadens brus och måsten blir för mycket. Naturen är inte bara en plats jag besöker, det är där jag känner mig mest levande och hel.

Hur beskriver du din naturupplevelse med ord eller bild? Skicka gärna til Vandirngsbloggen Community på Facebook.

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara