Workation – Hur kollegehäng kan se ut på världens roligaste jobb som heltidsvandrare

I slutet av sommaren åkte jag upp till Särna och hade konferens med några utav mina favoritkollegor i bloggbranchen. Sara Rönne på Träningsglädje, Maria strömberg Bååth på All things green och viloexperten Emilia Arvidsson. Vi åkte till Katarina Janssons lada som ligger precis vid en sjö, med eget vindskydd och en hel massa möjligheter att träffas, prata och umgås. Kompetensutveckling och konferens i utemiljö skulle jag bäst beskriva det som. Katarina som bjöd in oss – och gjorde hela helgen möjlig – hittar du under signaturen Bucketlife och hon skriver om att hitta sin plats och bli sitt bästa jag – om flytten från storstadsstressen till ett liv nära naturen.

Lär mer: Workation i Särna – All Things Green

Jag hämtade upp Maria i uppsala och vi roadtrippade upp tillsammans under massor med härliga skratt och lite Google maps förvirring. Under hela helgen så filmade hon – och nu äntligen, äntligen kan jag bjuda med dig på en liten inblick av hur helgen var och varför jag har världens roligaste jobb och måste nypa mig lite i armen för arbetsuppgifterna, människorna och allt som händer däremellan.

Maria pratar om en hel massa viktiga tankar som kan blomma upp mellan arbetspassen. Om att vara nära naturen, hitta sig själv, hantera ensamhet och mycket, mycket mer. Hela underbara spektrat av tankar, känslor, jobb, natur och tillsammanshet. Och tittar du riktigt noga så hittar du mig poserandes med en yxa – i äkta lumberstil. det är antagligen första och sista gången så håll till godo.

Bild och film: Maria Strömberg Bååth, All things green

Författare Angeliqa

2 Kommentarer

Kommentera

Spara