Den 15-17 september hålls festivalen och eventet Women in sports and adventure. Helgen riktar sig till alla som utövar sport och äventyr, idrottare, beslutsfattare, påverkare och varumärken inom industrin. Både män och kvinnor är lika välkomna till eventet som hyllar, stödjer och stärker kvinnors deltagande i sport.

Vad händer under WS+A?

  • Workshops
  • Föreläsning
  • Middag
  • Aktiviteter
  • Filmfestival

Några av de som medverkar under helgen är Johanna Davidsson från Solosister, Kristina Paltén som är ultralöpare, Emelie Björkman som är proffesionell flugfiskare och Ida Björnstad som är programledare på TV4.

Varför ska du delta? Det behövs en mötesplats för kvinnligt idrottsutövande.  Både för utövarnas skull och för alla de som jobbar i kommuner, föreningar, organisationer och förbund som kommer i kontakt med idrottare, äventyrare och friluftsmänniskor och som har den gemensamma nämnaren att de tar kvinnligt utövande och dess förutsättningar på allvar. Det är alltså en mötesplats som är relevant för alla att komma till. För att göra sin röst hörd och att få input från de män och kvinnor som delar med sig av sina tankar, erfarenhet och kunskap. Läs mer och anmäl dig: Women in Sports and Adventure Arrangör: Girls in sport ”Vi har väldigt mycket kvar att göra för att tjejer ska få idrotta och leva på samma sätt som killar”

Författare Angeliqa

Kommentera

Spara